Een lowbudget creatieve video productie voor een beurspresentatie of voor op uw website voor maar € 895,-

Met een minimaal budget kan er een goede en doelgerichte korte videofilm gemaakt worden. Mits wel met professionele creatieve mensen en apparatuur wordt gewerkt natuurlijk Dat kan bij BW audiovisuele producties. Daar zijn wij juist erg goed in.

Een voorbeeld:
U wilt een korte 'to-the-point' video van maximaal 5 minuten van uw bedrijf op uw website. Wij maken in samenspraak met u een plan wat er in moet komen en maakt een professionele cameraman met een professionele camera op breedbeeld en in HD 1 dag opnames bij u. Deze beelden en geluiden worden in 1 dag gemonteerd door een editor/regisseur. Daarin worden indien wenselijk rechtenvrije muziek en geluiden verwerkt, teksten en titels. Dit is al mogelijk voor € 895,- exclusief BTW.

Wilt u toch een meer uitgebreide creatieve videofilm waarin met een regisseur wordt gewerkt die bijvoorbeeld ook interviews afneemt, dat is ook mogelijk. Of u wilt een professionele voice-over in de video hebben. In welke taal dan ook. Alles is mogelijk.

Een voorbeeld:
U wilt een korte videofilm van maximaal 5 minuten voor op uw website. Wij maken in samenspraak met u een plan wat er in moet komen en maakt een professionele cameraman met een professionele camera op breedbeeld en HD 1 dag opnames bij u. Daar is ook een regisseur bij omdat deze meer de shots kan voorbereiden, interviews afnemen en creatieve oplossingen aanbrengen. Dan volgt 1 dag montage door een editor/regisseur (die bij de opnames aanwezig was). Er wordt een tekst gemaakt welke door u wordt goedgekeurd en vervolgens door een professionele stem wordt ingesproken. Er kan mogelijk rechtenvrije muziek en geluidseffecten worden toegevoegd.

En dat voor een prijs van € 1.850,- !!

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW


- Groningen
  Transplantatiecentrum

- stichting lentekind
- mab av - ty zeeuws orkest
- mab av - ivn
- mab av - emm kortgene
- mab av - linq zeeland