Een bedrijfspresentatie van uw bedrijf zegt meer dan de mooiste folder. U kunt uw bedrijf laten zien aan klanten en potentiële klanten op elke locatie in de wereld. Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren. Een voorlichtingsprogramma, een beurspresentatie, een corporate film, alles is mogelijk. Het budget is ook belangrijk. BW audiovisuele producties kan zowel een low-budget presentatie maken tot en met een gelikte corporate film met acteurs en/of presentators.

Indien u erover denkt om een bedrijfspresentatie te laten maken kunt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. In dat gesprek bespreken we de doelstelling en bespreken we aan wie u wat wilt vertellen, waarom en wanneer. En, waar gaat u de presentatie laten zien. Daarnaast bespreken we in wat voor vorm de presentatie moet komen. Een moderne dynamische snelle film of meer een behoudende stijl met of zonder een presentator. En natuurlijk, de lengte van het programma.
Als we dat besproken hebben maken we een offerte. Deze is nog steeds vrijblijvend. Indien u ons de opdracht gunt maken we een script welke wij met u bespreken en zonodig aanpassen. We maken samen met u een planning voor de opnames. Als die opnames gemaakt zijn wordt de video gemonteerd. Deze wordt aan u getoond ter goedkeuring. Na deze viewing kunnen wij nog aanpassingen maken aan de presentatie in beeld en geluid. Daarna mixen wij hem af en laten wij hem u nogmaals zien ter goedkeuring en kunnen we tot het kopiëren overgaan en eventuele versies in andere talen voor u maken.


- van lader naar verlader
- hou ze alle vijf
- the making of smartTouch
  xl

- veilig schoon