Gery Boneschansker maakt momenteel een documentaire over kwaliteit van leven na een levertransplantatie.
"O die Zee" is een groots theater- en muziekspektakel van Theater De Wegwijzer uit Nieuw en St. Joosland...
December 2012
Gery Boneschansker gaat in de toekomst samenwerken met Anneke Bakker uit Kortgene.
Net als in 2011 heeft BW audiovisuele producties in 2012 een impressie gemaakt van het Festival 5 D in Amsterdam.
Enige tijd geleden is Gery Boneschansker begonnen met een eigen documentaire met als werktitel: Levertijd.
In samenwerking met MAB AV uit Kortgene 2 korte video's gemaakt voor de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland.
lees meer ...
Januari 2014
"O die Zee" is een groots theater- en muziekspektakel van Theater De Wegwijzer uit Nieuw en St. Joosland, dat komende augustus in het kader van het tweehonderdjarig bestaan van de provincie Zeeland op en rond Fort Rammekens (bij Ritthem) zal plaats vinden. Peter Faber, Tom de Ket, Robert-Jan Stips en Huub van der Lubbe zongen de trailer in die vanaf 20 januari als promotieclip voor deze bijzondere productie op de website van O die zee is. Huub Lubbers maakte de tekst en Robert Jan Stips componeerde de muziek. www.facebook.com/odiezeetheater

December 2013
Gery Boneschansker maakt momenteel een documentaire over kwaliteit van leven na een levertransplantatie. De film zal eind augustus af zijn.
De trailer staat op de website www.levertijddefilm.nl online.
Druk hier op deze te bekijken.

December 2012
Gery Boneschansker gaat in de toekomst samenwerken met Anneke Bakker. uit Kortgene. Anneke is ooit begonnen als televisieomroepster en heeft sindsdien veel programma's gepresenteerd, geproduceerd, geregisseerd en ingesproken.


Organiseert u een congres, een symposium, een klantendag of een interne bijeenkomst? Anneke is ook te boeken als dagvoorzitter die uw bijeenkomst kleurt, de rode lijn bewaakt en zorgt voor interactie tussen podium en publiek. Zij stelt de sprekers voor en zorgt ervoor dat uw programma niet zinloos uitloopt. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.

November 2012
Net als in 2011 heeft BW audiovisuele producties in 2012 een impressie gemaakt van het Festival 5 D in Amsterdam. Deze derde editie van Festival 5D vond zaterdag 15 september plaats op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Ook dit jaar was het een dag vol zintuiglijke ervaringen met theater, muziek, culinair vermaak en workshops, voor jong en oud.

Juli 2012
Enige tijd geleden is Gery Boneschansker begonnen met een eigen documentaire met als werktitel: Levertijd. Het wordt een documentaire over de kwaliteit van leven na een levertransplantatie. Meerdere getransplanteerde komen aan het woord en vertellen over hun leven na transplantatie. Daarnaast wordt een patiënt gevolgd die het hele transplantatietraject nog mee moet maken. Ook worden mensen van het levertransplantatieteam gevolgd zodat ook een levertransplantatie vanuit de ziekenhuiskant wordt belicht.
De vooruitgang van de film is voor iedereen te volgen op www.levertijdefim.nl

Februari 2012
In samenwerking met MAB AV uit Kortgene 2 korte video's gemaakt voor de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland. Een 5 minuten filmpje waarin verenigingen en Stichtingen worden opgeroepen om zich op te geven voor de Club Kas Campagne. Het 2e filmpje is een 35 seconden durende commercial voor CTV (Commercials regionale Omroep in Zeeland) waarin leden van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland worden opgeroepen op een of meer van de aangesloten verenigingen en stichtingen te stemmen. Voor bekijken van de commerciaal klik hier